torsdag 9 augusti 2012

Musikvideo med NINA NATRI

Jag är bortskämd med begåvade, envisa och färgstarka vänner. En av dem är Nina Natri. Vi fick ynnesten att göra en musikvideo till en av låtarna från hennes fantastiska soloskiva - som sprudlar dans, disco, kärlek, melankoli och cash money!

I våras filmade vi Nina på gymmet i Göteborg och gångarna Maik Berger från Tyskland och hans flickvän Ainhoa Pinedo González från Spanien, i Berlin. Halv sju en solig marsmorgon hämtade Nina mig i Masthugget. Sen jobbade vi några timmar på Fysikens Gym, jag bakom och hon framför kameran. Båda helt slut efteråt. Men skoj var det! Nina och pilatesbollen. Ett minne för livet.

De proffsiga och brunbrända gångarna, som var på väg att kvalificera sig för OS och fick vår vinterblekhet att verka om än blekare när vi träffades, gick glatt med vickande höfter till dunkande Ninamusik genom centrala Berlin. Ett glittrande kärlekspar i rosa, mellan riksdagen och floden Spree. Jag och Jens ägnade sedan några nätter åt att klippa ihop vår första sportdiscovideo och lagom till OS presenterar vi: Nina Natri - Hard 2 Beat!

Nina Natri - HARD 2 BEAT from Maria Mogren on Vimeo.

Eller på YouTube Nina Natri - Hard 2 Beat
Lyssna på mer Nina! WWW.NINANATRI.COM

When I'm with you
You make me feel so good
Your arms are never too short
You just wanna have more
Cause, cause you're hard 2 beat!

1 kommentar:

annema sa...

I LOVE IT!!!